Средства за заштита на растенија

За заштита на вашите земјоделски култури ви нудиме најквалитетни препарати и средства за заштита на растенија од најпознатите светски производители BASF, BAYER, SYNGENTA

 

Земјоделска аптека Ресен Бис Промет Земјоделска аптека Кривогаштани Бис Промет Zemjodelska-Apteka-Bitola-1-2

 

 basf_makedonija-bis-promet  Syngenta-Makedonija-Bis-prometbayer-macedonia-bispromet

За повеќе информации и совети ве молиме да не контактирате. Повеќе…