Neochim вештачки ѓубрива

Застапници сме за Вештачките ѓубрива NEO CHIM  кои ги имаме во повеќе типови и комбинации.

– AN 34,5%

– сите комбинации на кристални, вештачки и течни ѓубрива

neochim-bispromet-bitola

 

За повеќе информации и совети Ве молиме да не контактирате. Повеќе…