LI.FE-T вештачки ѓубрива

Застапници сме за Вештачките ѓубрива LI.FE-T  кои ги имаме во повеќе типови.

–          15:15:15

–          16:20:0

–          12:12:17 + МЕ

–          АN 34,5%

–          Urea 45% + ME

LI.FE-T 15-15-15 Vestacko Gjubre Bitola LI.FE-T 15-15-15 0.5 Mgo Bispromet Bitola vestacko gjubre

 

 

За повеќе информации и совети Ве молиме да не контактирате. Повеќе…